Siirry sisältöön

Antenna Ready HD

Teräväpiirtolähetysten katselu antennitelevisioverkossa edellyttää Antenna Ready HD -televisiota tai HD-televisioon liitettävää Antenna Ready HD -digiboksia. Kaikissa Antenna Ready HD -hyväksytyissä laitteissa on uuden DVB-T2 -standardin mukainen viritin. Antenniverkon vastaanottimien testauskäytännöstä vastaa Antenna Ready ry, jonka jäseniä ovat Digita, DNA ja Elisa (Pohjanmaan alue). Laitteiden testausta koordinoi FiCom ry.

Hyväksytyt antenniverkon teräväpiirtolaitteet tunnistat yllä olevasta Antenna Ready HD -logosta. Teräväpiirtopalveluita tarjoavat maanpäällisen tv-verkon maksu-tv-operaattorit noudattavat Antenna Ready HD -linkityskäytäntöä.

HD-palveluita antenniverkkoon tarjoaa Digita

Digitan HD- ja maksutelevisiopalvelut toimivat kaikissa Antenna Ready HD -laitteissa.Tarkista näkyvyysalue ja ohjeet Digitan verkkosivuilta.

Maksutelevisiokanavien katseluun tarvitset tv-kortin ja Antenna Ready HD -kortinlukijan tai -digiboksin.

Testattujen laitteiden lista löytyy täältä.

Muista korttilinkitys

Antenna Ready HD -digiboksi tai -kortinlukija on aina linkitettävä tv-kortin kanssa. Voit tehdä linkittämisen operaattorisi itsepalveussa tai soittamalla asiakaspalveluun.

Ennen kuin soitat asiakaspalveluun, kirjoita linkitysnumero muistiin. Numero löytyy digiboksin tai kortinlukijan sarjanumerotarrasta nimellä Chip-ID, Chipset ID tai CAM ID. Huom! Linkitysnumero ei ole sama kuin sarjanumero. Kirjoita muistiin myös tv-kortin numero, jonka löydät tv-kortin kääntöpuolelta.