Testatulla päätelaitteella näkyvät myös teräväpiirtokanavat

Tältä sivustolta löytyvät kaikki testatut television päätelaitteet niin kaapeli- kuin antenniverkkoon. Teräväpiirtolähetysten katsominen onnistuu laitteilla, jotka on tarkoitettu HD-kuvan toistoon.

Valitse laite sen mukaan, kuuluuko kotisi antenni- vai kaapelitelevisioverkkoon.


Cable Ready HD

Cable Ready HD

Tästä merkistä tunnistat testatun, kaapelitelevisioverkkoon tarkoitetun päätelaitteen, johon voi tilata maksullista teräväpiirtosisältöä.

Share |

Antenna Ready HD

Antenna Ready HD

Tästä merkistä tunnistat antennitelevisioverkon teräväpiirtolähetyksiä varten tarkoitetun, testatun päätelaitteen.Antenna Ready SMART HD

Tästä merkistä tunnistat antennitelevisioverkon teräväpiirtolähetyksiä varten tarkoitetun, testatun päätelaitteen, jossa on Antenna Ready SMART HD (HbbTV eli hybriditelevisio) -ominaisuudet.

Ohjelmakortin ja päätelaitteen linkitys

Antenna Ready HD - sekä Cable Ready HD -kortinlukija ja digiboksi on linkitettävä ohjelmakortin kanssa. Linkityksellä varmistetaan sisällönomistajien edellyttämä vahva sisällönsuojaus.

HUOM! Kortinlukija/digiboksi ja ohjelmakortti on aina linkitettävä keskenään, vaikka katsottaisiin vain normaalitarkkuuden kanavia. Linkittäminen vaatii kortinlukijasta löytyvän linkitysnumeron ilmoittamisen oman operaattorin asiakaspalveluun.

Muutoksia antenniverkossa

Katso video antennitelevisioverkon muutoksista.

Kaikki televisiosta -hakupalvelu

Kaikki televisiosta -sivustolta löytyy tieto siitä, mitä kanavia on saatavilla eri televisioverkoissa kullakin operaattorilla, mistä kanavapaketista kanavat löytyvät ja mitä laitteita katseluun tarvitaan. Palvelu kertoo myös, onko kanava maksullinen vai vapaasti katsottavissa.